52 merikilpikonnan poikasta kuoriutuu ja palaa kotiin Phang Ngaan – VIDEO

Phang Nga-

Viisikymmentäkaksi vihreää merikilpikonnan poikasta on kuoriutunut onnistuneesti ja suuntautunut merenrantakotiinsa Thaimaan Mueangin alueella, Phang Ngassa, Phuketin pohjoispuolella, aiemmin tällä viikolla (1. kesäkuuta).

Khao Lampi-Hat Thai Mueangin kansallispuiston johtaja Prarop Plangngan kertoi The Phuket Expressille: "Olemme pitäneet tarkasti silmällä useita merikilpikonnien pesiä alueella tänä monsuunikauden aikana. Kova sade ja voimakkaat aallot ovat saattaneet vahingoittaa joitain merikilpikonnan pesiä."

"Tämä merikilpikonnaemon pesä löydettiin 11. huhtikuutath, 2022." Lue lisää aiemmasta tarinastamme TÄSSÄ.

"Huomasimme, että tämä pesä oli uppoamassa eilen ja vaurioitunut. Pesässä oli 61 merikilpikonnan munaa. Pelkäsimme, että nämä munat olisivat saaneet vaurioitua." Prarop selitti.

"Päätimme kaivaa pesän esiin viedäksemme nämä munat toiseen turvalliseen paikkaan." Prarop totesi.

"Yllättäen pesästä löydettiin 52 merikilpikonnan poikasta. Yhdeksää munaa jäi kuoriutumatta." Prarop lisäsi.

Kilpikonnien poikasten kuoriutuminen kesti yhteensä 51 päivää. Olemme auttaneet heitä ennen kuin päästimme ne rannalle. He palasivat onnellisina kotiinsa meressä." Prarop päätti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.