Thaimaan FDA käynnistää "Plook Ganja" -hakemuksen kotimaisten kannabis- ja hamppuviljelmien rekisteröimiseksi

Kansallinen -

  Thaimaan elintarvike- ja lääkevirasto (FDA) käynnistää "Plook Ganja" -mobiilisovelluksen (kirjaimellinen nimi "Plant Ganja"), jotta yleisö voi rekisteröidä kannabisviljelmän kätevästi kotimaisen kannabiksen ja hampun istutus sallitaan virallisesti Thaimaassa 9. kesäkuuta.

FDA:n apulaispääsihteeri tohtori Withit Saritdeechaikul paljasti keskiviikkona 1. kesäkuuta, että sovellus kehitettiin FDA:n hyväksynnän jälkeen kotimaisille istutuksille, lukuun ottamatta kannabisuutteita, jotka sisältävät yli 0.2 % tetrahydrokannabinolia (THC), terveyteen ja/tai kaupallisiin tarkoituksiin. ilman lupaa. Istuttajien on kuitenkin rekisteröidyttävä sovellukseen varoittaakseen FDA:ta.

เปิดตัวแอป ปลูกกัญ
Dr. Withit Saritdeechaikul // KUVA: Prachachat

Sovellus "ปลูกกัญ" on saatavilla sekä IOS- että Android-järjestelmille. Ilmoittautuminen voi jatkua myös nettisivuilla http://plookganja.fda.moph.go.th. 9. kesäkuuta alkaen rekisteröinti voidaan tehdä kolmella yksinkertaisella vaiheella: 3. Rekisteröidy 1. Täytä istuttajien tavoitteet. 2. Vastaanota sähköisiä ilmoitusasiakirjoja.

Täytettyyn rekisteröintiin tiedotetaan viranomaisille kannabiksen ja hampun kasvien määrä ja kasvatuspaikat eri puolilla maata. Se on myös tietolähde yrittäjille etsiessään raaka-aineita kannabis- ja hampputuotteiden valmistukseen kotimarkkinoille, mikä johtaa myös talouden piristymiseen hallituksen politiikan mukaisesti.

TPN huomauttaa, että lehdistöstä lähtien näyttää siltä, ​​​​että rekisteröitymiseen vaaditaan Thaimaan henkilökortin numero ja että on ollut ristiriitaisia ​​​​tietoja siitä, voivatko muut kuin Thaimaan kansalaiset rekisteröityä.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin kahdeksan vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/