Phuketin kansanterveysosasto vahvistaa, että ulkomaisilla turisteilla ei ole löydetty apinarokkoa verkkohuhujen jälkeen

KUVA PRD 5

Phuket-
Phuketin häpyterveysosasto on vahvistanut, että Phuketista ei löytynyt apinarokkotapauksia sen jälkeen, kun verkkohuhut ulkomaalaisista turisteista olivat positiivisia. The tapaukset olivat herpes, eivät apinarokko.

Phuketin maakunnan kansanterveyden apulaislääkäri Mueanprea Boonlaom kertoi Phuket Expressille, "Yhtäkään turistia ei ole löydetty apinarokkotartunnan saaneen. Se on huhu. Nuo turistit ovat vain saaneet herpestartunnan."

"Herpespotilaiden on kuitenkin vältettävä läheistä kosketusta muiden kanssa, ja heidän asuinalueet on puhdistettava ja desinfioitava." Mueanprea totesi.

"WOlemme seuranneet tarkasti muista maista Phuketiin saapuneiden ihmisten terveysmittauksia, erityisesti maista, joissa on ollut positiivisia apinarokkotapauksia. Apinarokko on paljon pienempi riski levittää tartuntaa muille kuin Covid-19." Mueanprea päätti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.