Hyvää syntymäpäivää hänen kuninkaalliselle Majesteetilleen Thaimaan kuningattarelle TPN Medialta

Kansallinen -

Tänä perjantaina 3. kesäkuuta Thaimaa juhlii Hänen Majesteettinsa kuningatar Suthida Bajrasudhabimalalakshanan kuninkaallista syntymäpäivää, joka on myös merkitty kansalliseksi vapaapäiväksi.

Hänen Majesteettinsa syntyi 3. kesäkuuta 1978 Hat Yain alueella Thaimaassa. Tänä vuonna hän täytti 44 vuotta. Hänen syntymäpäivänsä kunniaksi kuningattaren muotokuvia sijoitetaan julkisiin ja valtion virastoihin eri puolilla maata. Värit violetti ja valkoinen sekä Hänen Majesteettinsa symboliset liput koristavat hallituksen rakennusten, teiden ja kotien ulkopuolella.

Valtion pyhäpäivänä valtion virastot, mukaan lukien maahanmuuttovirasto, ja tärkeimmät pankkikonttorit valtakunnallisesti ovat kiinni, ja myös muut liikehäiriöt ovat mahdollisia.

TPN/Phuket Express -tiimi toivottaa hänen Majesteetilleen erittäin onnellista, palkitsevaa ja iloista päivää tässä erityisessä tilaisuudessa ja monille muille.

Kauan eläköön kuningatar!

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin kahdeksan vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/