Patongin Bangla Road palaa henkiin sen jälkeen, kun viihdepaikat on avattu laillisesti

Bangla, Patong, Phuket –

Patongin Bangla Road oli jälleen täynnä turisteja Patongin viranomaisten mukaan, kun viihdepaikat avattiin laillisesti eilen 1. kesäkuuta alkaen.st sen jälkeen, kun se on ollut suljettuna huhtikuusta 2021 lähtien ja muutettu aikaisemmin ravintoloksi.

Phuketin kuvernööri 31. toukokuutast, 2022 julkaisi uusia Covid-19:aan liittyviä tilauksia, jotka antavat viihdepaikat virallisesti auki keskiyöhön asti eilisestä (1. kesäkuuta)st).

Phuketin viranomaisten ryhmä Phuketin varakuvernöörin Amnuay Pitsuwanin, Kathun piiripäällikön Siwat Rawangkunin ja poliisin johdolla tarkasti Bangla Roadin viime yönä.

Weerawit Krueasombat, Patong Entertainment Business Associationin puheenjohtaja, kertoi The Phuket Expressille: "Viime yönä aloitimme jälleen virallisesti ja laillisesti, eikä meitä enää tarvitse pitää ravintoloksi. Ainakin 90 prosenttia viihdeyrityksistä on nyt auki Bangla Roadilla, jossa on noin 300 tapahtumapaikkaa. He ovat odottaneet yli kaksi vuotta täydellistä laillista avautumista ja rajojen avaamista turistien sisäänpääsyn mahdollistamiseksi.

"Olemme kuitenkin edelleen huolissamme sulkemisajoista ja haluamme, että ne siirretään keskiyöstä vähintään kello 2:een, mieluiten neljään." Weerawit lisäsi.

Nykyinen lakisääteinen sulkemisaika on keskiyö, mikä viihdepaikkojen pitäjien mukaan on liian aikaista Phuketin kaltaisille matkailualueille. Tämä johtuu Weerawitin ja muiden mukaan siitä tosiasiasta, että monet ulkomaalaiset turistit eivät edes aloita iltaa ennen klo 10 tai 11. Siksi keskiyön sulkeminen on epäkäytännöllistä ulkomaanmatkailun painopistealueille.

Kun Patongin viihdeyritykset ovat laillisesti auki, ne tuottavat vähintään 10 miljoonaa bahtia yötä kohti, sanoi Patong Entertainment Business Associationin (PEBA) puheenjohtaja.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.