PÄIVITYS: Jordanialainen, joka oli huoneessa ennen kuin venäläinen nainen putosi asunnosta Patongissa, pidätettiin Phuketin lentokentällä

KUVA: Kusoldharm Foundation

Phuket -

Jordanialainen mies, joka oli huoneessa ennen kuin venäläinen nainen putosi asunnosta Patongissa aiemmin tällä viikolla, on pidätetty Phuketin kansainvälisellä lentokentällä, kun hän yritti lähteä Phuketista.

Ensin edellinen tarinamme:

Ruumiinavaus on määrä selvittää venäläisen naisen kuolinsyy, joka putosi asunnosta Patongissa eilen (31. toukokuuta)st). Paikalla oli kolme muuta ulkomaalaista, jotka olivat kaksi miestä ja nainen.

Patongin poliisi ilmoitti eilen (31st), että he ovat pidättäneet neiti NATALIA KOSENKOVAn, 35, Venäjän kansalainen, SMITH JAMAAL ANTWAUNin, 38, Yhdysvaltain kansalainen ja AHMED RADI MUSTAFA ALATOOMin, 28, Jordanian kansalainen.

Asunnon pöydältä ja huoneen parvekkeelta löytyi kuivattua marihuanaa, jonka arvo oli 1.10 grammaa. Kolmea epäiltyä syytetään luokan 5 huumeiden laittomasta hallussapidosta käyttötarkoituksessa.

Eilen illalla (31. toukokuuta) Jordanain Mr. Alatoom pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä, kun hän yritti lähteä Phuketista tuntemattomaan määränpäähän.

Patongin poliisin mukaan kaikki kolme epäiltyä ovat kieltäytyneet vastaamasta Patongin poliisin kysymyksiin ja pyytäneet suurlähetystöitään ja laillista edustustaan, ja he ovat olleet pidätettyinä lehdistön ajan.

Patongin poliisi odottaa myös uhrin täydellisiä ruumiinavauksen tuloksia.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.