PÄIVITYS: Ruumiinavaus suoritetaan asunnosta Patongissa Phuketissa pudonneen venäläisen naisen kuolinsyyn selvittämiseksi

Patong, Phuket -

  Ruumiinavaus on määrä selvittää venäläisen naisen kuolinsyy, joka putosi asunnosta Patongissa eilen (31. toukokuuta)st).

Ensin edellinen tarinamme:

35-vuotias venäläinen nainen kaatui eilen varhain aamulla (31. toukokuuta) asunnosta Patongissa.

Tänä aamuna (1st), Phuketin maakunnan poliisin komentaja kenraalimajuri Sermphan Sirikong kertoi The Phuket Expressille: "Venäläinen nainen saapui Phuketiin 25. toukokuuta.th, 2022. Hän kirjautui sisään hotelliin osoitteessa Soi Na Nai Ruam Jai 8 Patongissa. ”

"Myöhemmin hän meni asuntoon Phra Baramee Roadilla Patongissa. Paikalla oli kolme muuta ulkomaalaista, jotka olivat kaksi miestä ja nainen. Parvekkeen kaide huoneessa on hieman matala.” Kenraalimajuri Sermphan Sirikong totesi.

”Olemme yrittäneet kuulustella kolmea muuta ulkomaalaista, mutta he eivät tehneet hyvää yhteistyötä, vaikka meillä on tulkkeja heidän kielellään. He pyysivät tavata suurlähetystönsä ennen kuin he antavat mitään yksityiskohtia. Heillä on kuitenkin siihen oikeus. Poliisilla on myös oikeus pidättää heidät toistaiseksi." Kenraalimajuri Sermphan Sirikong lisäsi.

"Meidän on odotettava ruumiinavaustulosta todisteena paikan päällä, jotta voimme päätellä, mitä venäläiselle naiselle tapahtui." Kenraalimajuri Sermphan Sirikong päätti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.