Thaimaan pääministeri määrää viihdepaikkojen tiukan valvonnan niiden ensimmäisenä uudelleen avaamispäivänä monilla alueilla

KUVA: Prachachat

Kansallinen -

  Thaimaan pääministeri Prayut Chan-O'Cha määräsi viihdepaikkojen tiukan valvonnan, mukaan lukien baarit, pubit, saippuavesihierontasalit ja karaoke-lounget, sillä yritykset ovat palanneet laillisesti ensimmäistä kertaa sitten huhtikuun 2021 tänään, 1. kesäkuuta, joissakin maissa. maakunnat.

Hallituksen tiedottaja Thanakorn Wangboonkongchana kertoi Associated Pressille tänä aamuna, että pääministeri oli määrännyt asiaankuuluvat virastot tarkastamaan ja seuraamaan laitoksia ensimmäisen keskiviikkona pidetyn avauspäivän jälkeen, ovatko ne päteviä Thai Stop COVID 2 Plus -ohjelman piiriin ja ovatko ne asianmukaisesti rekisteröityneet avataan uudelleen piiritoimiston kanssa.

Kaikkia viihdepaikkoja muistutetaan noudattamaan tiukasti COVID Free -asetusta. He saavat avata ja tarjoilla/myyä alkoholijuomia viimeistään puoleen yöhön, mutta pidättäytyvät kaikesta ruuhkaa aiheuttavasta toiminnasta. Yrittäjät ja työntekijät on rokotettava kriteerien mukaisesti ja suoritettava ATK-itsehoito 7 päivän välein. Asiakkaiden tulee myös olla kriteerien mukaisesti rokotettuja ja saada jo tehosteannos.

Pääministeri kehotti myös sekä palveluntarjoajia että asiakkaita noudattamaan tiukasti kansanterveystoimenpiteitä, vaikka kokonaistilanne paranee.

Kesäkuun 1. päivänä ilmoitettiin 4,563 19 uutta Covid-28-tapausta, joista 20,412 kuoli. Hoidossa oli 5,125 850 ihmistä ja 2,231,585 2,217,208 tapausta toipui ja päästettiin sairaaloista. Noin 1 oli keuhkokuumeesta kärsiviä potilaita, joita hoidettiin sairaaloissa. XNUMX XNUMX XNUMX tapausta on vahvistettu, ja XNUMX XNUMX XNUMX on toipunut tammikuun XNUMX. päivän jälkeen.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin kahdeksan vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/