Phuket julkaisi käskyn, joka toistaa kasvomaskivaltuutuksen lähes kaikilla alueilla

Phuket -

  Phuketin kuvernööri eilen (31st) antoi määräyksen nykyisestä kasvonaamion toimeksiannosta.

Määräyksessä todetaan, että ihmisten on silti käytettävä kasvonaamaria kaikilla julkisilla alueilla (paitsi alla mainituissa tapauksissa), erityisesti suljetuilla alueilla, joilla ei ole ilmavirtaa, ja osallistuessaan toimintaan monien ihmisten kanssa, kuten baareissa ja viihdepaikoissa.

Tilauksen mukaan kasvonaamion voi ottaa pois, kun:

  1. Juomisen tai syömisen aikana naamio tulee ottaa pois vain suoraan siemaillen juomaa tai syödessä, ja vaihtaa sen jälkeen.
  2. Henkilöllisyyden varmistaminen toimivaltaisen virkamiehen pyynnöstä.
  3. Raskas harjoittelu avoimella alueella, jossa ilma virtaa pois muista ihmisistä.
  4. Rannoilla, yleisissä puistoissa ja urheilustadioneilla kahden metrin etäisyydellä muista.

Määräys astuu voimaan tästä päivästä (1st) toistaiseksi.

Tilaus on alla thai.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.