Phuketin kuvernööri julkaisee määräyksen, joka sallii viihdepaikkojen avaamisen ehdoin

Phuket, Thaimaa-

  Phuketin kuvernööri viime yönä (31st), 2022 julkaisi uusia Covid-19:aan liittyviä tilauksia, jotka antavat viihdepaikat virallisesti avoinna keskiyöhön asti tästä päivästä (1. kesäkuuta)st).

- Baarit, karaoke, pubit, yökerhot, gogot, saippuat jne. voivat avata 1. kesäkuuta, mutta niiden on täytettävä seuraavat kriteerit:

  1. Voi olla auki alkoholimyynnillä puoleenyöhön asti.
  2. Koko henkilöstön tulee olla täysin rokotettu Covid-19-virusta vastaan, mukaan lukien tehosterokotus. Jos henkilökunta on "läheisessä yhteydessä" asiakkaisiin, heidän on käytettävä maskia. Työntekijöiden tulee suorittaa ATK-testi.
  3. Operaattorit TÄYTYY varmistaa, että asiakkaat ovat täysin rokotettuja, mukaan lukien tehosteannos, ennen kuin heidät päästään sisään. Ryhmään 608 kuuluvia asiakkaita (yli 60-vuotiaita, raskaana olevia tai riskiryhmiin kuuluvia) "suositetaan" olemaan menemättä viihdepaikoille Covid-19-riskin vuoksi.

Tilaukset astuvat voimaan tästä päivästä (1st) toistaiseksi.

Thaimaankieliset tilaukset ovat alla.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.