Merikilpikonna pelastettu Kata Beachillä Phuketissa

Phuket-

Merikilpikonna on pelastettu Kata Beachillä sen jälkeen, kun se oli huuhtoutunut maihin eilen (30th).

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriön (DMCR) Phuketin toimisto sai hotellin työntekijältä ilmoituksen ahdistuneesta merikilpikonnasta lähellä Kata Beachia Mueang Phuketin alueella.

DMCR saapui rannalle löytääkseen oliivikilpikonnan. Kilpikonna oli 44 senttimetriä pitkä, 46 senttimetriä leveä ja painoi 6.7 kiloa. DMCR:n viranomaiset sanoivat, että kilpikonna oli vielä nuori eikä pystynyt tunnistamaan sukupuoltaan.

Kilpikonna oli kuiva, koska voimakkaat aallot huuhtoivat sen rannalle. Sen eturäpylät loukkaantuivat, kun ne ilmeisesti takertuivat rikkinäisiin kalastusverkkoihin.

Kilpikonna vietiin hoitoon Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Centeriin Phuket Marine Biological Centerissä Cape Panwassa Wichitissä, ja sen odotetaan paranevan täysin.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.