Lehdistötiedote: Thaimaan pääsyvaatimukset 1 alkaen

KUVA: Thairath

Seuraava on Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) lehdistötiedote. Sisäiset lausunnot ovat omiaan.

Nämä tiedot on päivitetty 31. 

Seuraavat säännöt tulevat voimaan 1. kesäkuuta 2022, ja niissä on erityisvaatimukset rokotetuille ja rokottamattomille/ei täysin rokottaville matkustajille kaikista maista/alueilta, joiden saapuminen on suunniteltu tästä päivämäärästä alkaen.

Saapumista edeltävät vaatimukset

Rokotetut matkustajat Thaimaahan saapumiseen tulee olla seuraavat asiakirjat:

 • Voimassa oleva passi tai rajapassi rajatarkastuspisteiden kautta saapuville.
 • Thaimaan passi (via https://tp.consular.go.th/) (thaimaalaiset ovat vapautettuja tästä vaatimuksesta.) Kun kaikki olennaiset tiedot on täytetty järjestelmän kautta, QR-koodi annetaan automaattisesti (ei odotusaikaa)
 • Vakuutus, jonka kattavuus on vähintään US$10,000 XNUMX. Thaimaalaiset ja Thaimaan kansallisen terveydenhuollon piirissä olevat ulkomaalaiset ovat vapautettuja tästä vaatimuksesta.
 • Todistus COVID-19-rokotuksesta
  • Kaikkien 18-vuotiaiden ja sitä vanhempien tulee olla täysin rokotettuja COVID-19-tautia vastaan ​​hyväksytyllä rokotteella vähintään 14 päivää ennen matkaa Thaimaahan.
  • Ilman huoltajaa Thaimaahan matkustavien 5–17-vuotiaiden matkustajien on rokotettava vähintään yhdellä annoksella hyväksyttyä rokotetta vähintään 1 päivää ennen Thaimaahan matkustamista. Vanhempien kanssa matkustavat ovat vapautettuja tästä vaatimuksesta.
  • Matkustajilla, joilla on ollut COVID-19-infektio ja jotka ovat toipuneet lääketieteellisellä hoidolla, ja matkustajilla, jotka ovat saaneet vähintään yhden annoksen hyväksyttyä rokotetta tartunnan jälkeen, on oltava todistus COVID-19-toipumisesta.

Rokottamattomat/ei täysin rokotetut matkustajat Thaimaahan saapumiseen tulee olla seuraavat asiakirjat:

 • Voimassa oleva passi tai rajapassi rajatarkastuspisteiden kautta saapuville.
 • Thaimaan passi (via https://tp.consular.go.th/) (thaimaalaiset ovat vapautettuja tästä vaatimuksesta.) Kun kaikki olennaiset tiedot on täytetty järjestelmän kautta, QR-koodi annetaan automaattisesti (ei odotusaikaa)
 • Vakuutus, jonka kattavuus on vähintään US$10,000 XNUMX. Thaimaalaiset ja Thaimaan kansallisen terveydenhuollon piirissä olevat ulkomaalaiset ovat vapautettuja tästä vaatimuksesta.

Saapumisvaatimukset

Thaimaahan saapuessaan kaikkien matkustajien on läpäistävä maahantulotarkastus, mukaan lukien ruumiinlämpömittaus, ja esitettävä vaaditut asiakirjat maahanmuutto-/terveysvalvontaviranomaiselle tarkastusten suorittamista varten.

- rokotetut matkailijat sitten sallitaan sisäänpääsy ja he voivat mennä vapaasti minne tahansa valtakunnassa. * Maateitse saapuville rajapassilla he saavat oleskella enintään 3 päivää vain määritetyillä alueilla.

Samoin rokottamattomat/ei täysin rokotetut matkustajat jotka ovat ladanneet todisteen negatiivisesta tuloksesta RT-PCR-testistä tai ammattimaisesta ATK:sta 72 tunnin sisällä matkasta Thailand Pass -järjestelmän kautta, pääsevät sisään ja he voivat mennä vapaasti minne tahansa kuningaskunnassa.

Rokottamattomat/ei täysin rokotetut matkustajat ilman negatiivista testitulosta 72 tunnin kuluessa matkasta, on noudatettava kansanterveysohjeita ja -ohjeita, joita terveysvalvontaviranomainen pitää asianmukaisina saapumispaikalla.

Oleskelun aikana

Thaimaassa ollessaan sekä rokotettuja että rokottamattomia/ei täysin rokotettuja matkustajia kehotetaan noudattamaan tiukasti terveys- ja turvallisuusstandardeja. Matkustajien, joilla on COVIDin kaltaisia ​​oireita, tulee testata. Jos testi on positiivinen, heidän on saatava asianmukainen lääketieteellinen hoito.

Toivotamme kaikille vierailijoille nautinnollista, turvallista ja palkitsevaa lomaa Thaimaassa tänä jännittävänä aikana, jolloin voimme jälleen toivottaa tervetulleeksi matkailijoita ympäri maailmaa.

 

National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.