Phuketin suurimmat tarinat viime viikolta: Phuket Sandbox tuotti vähintään 66 miljardia bahtia, yöelämän toimijat vaativat sulkemisaikaa klo 2 ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraavassa on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain parhaita paikallisia tarinoita Phuketin maakunnassa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 23. toukokuuta 2022 sunnuntaihin 29. toukokuuta 2022.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Phuket Sandbox on tuottanut ainakin 66 miljardia bahtia toistaiseksi samalla kun saaren työttömyysaste on laskussa, sanoo Phuketin korkea virkamies.

Phuketin työttömyysaste oli vain 6 prosenttia, mikä on noin 25,000 XNUMX työtöntä.

2. Phuketin viihdeyritykset vaativat lainmukaista sulkemisajan pidentämistä kello 2:een.

”Viihdeyritykset saavat enemmän tuloja ja voivat palkata lisää työntekijöitä. Joten myös työllisyyttä tulee lisää, mikä myös kasvattaa taloutta", sanoi Patong Entertainment Business Associationin puheenjohtaja Weerawit Krueasombat.

3. 76-vuotias saksalainen turisti, joka vietti yli viikon kateissa Sirinatin kansallispuistossa, joka oli noin 15 kilometrin päässä hotellistaan ​​Mai Khaon osa-alueella, lentää Phuketista takaisin Saksaan.

Rouva Lange ja hänen perheensä kiittivät kaikkia asianosaisia, jotka ovat auttaneet heitä, kunnes he ovat palanneet kotiin.

4. Phuketin maakunnan kansanterveysvirasto seuraa tarkasti mittauksia apinarokon estämiseksi.

Phuketin provinssin kansanterveyden päälääkäri Kusak Kukiattikoon kertoi Phuket Expressille: "Phuketista tai Thaimaasta ei ole tässä vaiheessa löydetty apinarokkoa. Olemme seuranneet tarkasti muista maista Phuketiin saapuneiden ihmisten mittoja.”

5. Kova tuuli tämän viikon puolilta päivin on vaurioittanut ruokakojuja Kata/Karon-ruokafestivaaleilla.

Henkilövahinkoja ei kuitenkaan raportoitu, koska festivaali alkaa myöhään iltapäivällä.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.