Phuketin veneiden kapteenit vahvistavat noudattavansa merenkulun toimiston sääntöjä tällä myrskyisellä viikolla

Phuket -

Phuketin veneiden kapteenit ovat vahvistaneet Phuket Expressille, että he noudattavat tiukasti Phuket Marine Officen sääntöjä, koska he ovat huolissaan matkustajien turvallisuudesta.

Ensinnäkin edellinen story:

Phuketin merenkulkutoimisto ilmoitti eilen (30th) pienille veneille, jotka menevät mereen voimakkaan tuulen ja aallon vuoksi, joka on voimassa 2. kesäkuuta astind.

Nyt päivitystä:

Nimeämätön Phuket Marine -virkamies Chalong Pier -laiturilla kertoi eilen Phuketin paikallismedialle, että kahden viime päivän aikana kiertoajeluveneitä matkusti vain Coral Islandilta ja pieniltä saarilta lähellä Phrom Thep Capea, jotka olivat lyhyen matkan päässä.

Viranomaisen mukaan yksikään vene ei matkustanut Phi Phi -saarelle Krabissa tai muille kaukana oleville saarille.

Veneiden kapteenit ovat vahvistaneet The Phuket Expressille, että he ovat tarkastaneet veneensä turvavarusteet ennen matkaa. He ilmoittivat myös varmistavansa, että heidän matkustajilla on pelastusliivit yllään koko ajan, kun he ovat veneissä.

Jos kapteenit havaitsivat, että matkustaminen ei ole turvallista kovan tuulen ja korkeiden aaltojen vuoksi, veneen kapteenit kertoivat paikalliselle medialle, etteivät he mene merelle.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.