Yhteensä 24 ulkomaalaista huumeepäiltyä pidätettiin Phuketissa kuukauden aikana

Phuket -

Phuket on lisännyt mittauksia estääkseen huumeiden kulkeutumisen saaren jokaisen kanavan kautta. Viranomaisten mukaan kuukauden aikana on pidätetty yhteensä 24 ulkomaalaista huumeepäiltyä.

Kokous pidätyksistä ilmoittamiseksi pidettiin Phuketin maakuntahallissa, ja sitä johti Phuketin varakuvernööri Arnuparp Rodkwan Yodrabam.

Varakuvernööri Arnuparp totesi kokouksessa: "Olemme lisänneet mittauksia estääksemme huumeiden kulkeutumisen jokaista kanavaa pitkin (maa-, lento- ja meriteitse) Phuketiin huumeverkostojen katkaisemiseksi Phuketissa."

"Phuketissa on viimeisen kuukauden aikana pidätetty 210 huumeepäiltyä 195 huumetapauksessa. Yli miljoona bahtia omaisuutta takavarikoitiin."

"Näistä 210 epäillystä 24 on ulkomaalaisia ​​epäiltyjä." Arnuparp päätti.

Tapausten yksityiskohtia ei kuitenkaan julkistettu kokouksessa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.