35-vuotias venäläinen nainen kaatui kuoliaaksi asunnosta Patongissa, syytä tutkitaan

KUVA: Kusoldharm Foundation

Patong, Phuket -

35-vuotias venäläinen nainen kaatui kuoliaaksi asunnosta Patongissa varhain tänä aamuna (31. toukokuuta).

Patong Poliisi ja pelastustyöntekijät saivat ilmoituksen tapauksesta kello 4 asuntohuoneistossa Phra Baramee Roadilla Patongissa Kathun alueella.

He saapuivat asuntoon löytääkseen 35-vuotiaan venäläisen naisen ruumiin (Phuket Express salaa hänen nimensä odottaessaan suurlähetystön ja perheen ilmoitusta) makaamassa maassa puun läheltä. Hänen oikea kätensä piti hiuksia.

Patongin poliisi antoi lausunnon paikalliselle lehdistölle kuulusteltuaan useita hänen ystäviään, jotka olivat läsnä uhrin huoneessa tämän kaatuessa.

Lausunnon mukaan uhri ja määrittelemätön määrä ystäviä käyttivät alkoholia kahdeksannen kerroksen huoneessa. Parvekkeen ovi löydettiin avattuna savukkeiden kanssa terassilta. Lattialla sängyn lähellä oli kaksi kondomin käärettä.

Hänen ruumiinsa vietiin paikalliseen sairaalaan. Hänen kuolinsyynsä on kuitenkin vielä selvittämättä. Patongin poliisi jatkaa tutkintaa selvittääkseen, putosiko nainen vahingossa, itsemurhassa vai murhassa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.