Ominaisuus: Tässä on mitä tiedämme Thaimaan henkilötietojen suojalaista (PDPA), ennen kuin se otetaan käyttöön huomenna

Kansallinen -

Thaimaan henkilötietojen suojalaki BE 2562 (PDPA) astuu täysimääräisesti voimaan huomenna, 1. PDPA on laki, jonka tarkoituksena on antaa lisää oikeuksia henkilötietojen omistajille. Laki myös rakentaa ja vahvistaa standardeja henkilötietojen turvallisuuden ylläpitämiseksi tulevaa käyttöä varten tietojen omistajien suostumuksella.

Henkilötietojen suojakomission toimisto, Bank of Thailand, selitti myös PDPA:n edut yksilön, hallituksen ja kansallisella tasolla seuraavasti:

Mitä tulee julkiseen henkilöön koituvaan hyötyyn, PDPA antaisi ihmisille mahdollisuuden; 1. Hyväksy henkilötietojen keräämisen, käytön ja julkaisemisen tarkoitus, 2. Pyydä henkilötietojen poistamista, poistamista tai sen käytön keskeyttämistä, 3. Tee valitus ja pyydä korvausta, jos tietoja käytetään muuhun kuin tarkoitukseen todettu, ja 4. Vähentää henkilötietojen rikkomisesta aiheutuvia häiriöitä tai vahinkoja.

Valtion ja yksityisten virastojen osalta laki olisi; 1. Lisää luottamusta henkilötietojen keräämiseen, käyttöön tai julkaisemiseen kansainvälisen standardin mukaisesti. 2. Määritä selkeä toimenpide henkilötietojen keräämiselle, käytölle tai julkaisemiselle ja 3. Järjestä henkilötietojen oikeudellinen prosessi, joka on avoin ja vastuullinen. ja todennettavissa.

Kansallisella tasolla PDPA yhtenäistää henkilötietojen suojatoimenpiteet. samalla luoda hyvää kuvaa maasta. Sen avulla asiaan liittyvät osastot voivat myös valvoa hallituksen ja yritysten toimintaa ja tutkia, onko henkilötietojen suojaus tarkkaa ja asianmukaista.

KUVA: iLaw

Mukaan PDPC Thailandin julkaisemat tiedot, toista henkilöä vangitsevien valokuvien tai leikkeiden ottaminen ja niiden julkaiseminen ilman negatiivista tarkoitusta tai vahingoittamatta kuvattavaa voidaan tehdä niin, jos sitä käytetään henkilökohtaisiin tarkoituksiin.

Uuden PDPD-lain mukaan CCTV-kameroiden asentaminen oman kiinteistön sisälle ei edellytä varoituskylttejä, jos omistajan tarkoituksena on estää rikollisuutta ja turvata asunnonomistaja ja asukkaille.

Henkilötietojen omistajalla on oikeus kieltäytyä suostumuksesta, kun häntä pyydetään käyttämään henkilötietojaan. Lupa vaaditaan, jos tällaisia ​​tietoja käytetään 1. sopimuksen osassa; 2. lain mukainen valtuutus; 3. hengenpelastustarkoitus ja/tai yksilön kehon osallisuus; 4. tilastollinen tutkimus; 5. yleishyödyllinen asiakirja ja; 6. etujen ja oikeuksien suojelu.

Edellä mainitut periaatteet voivat kuitenkin vaihdella tapauskohtaisesti esiintyvien tosiasioiden/tilanteiden mukaan.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/