Thaimaan kansanterveysministeri haluaa edelleen ihmisten käyttävän naamioita sen jälkeen, kun Covid-19 on leimattu endeemiseksi, vaikka se ei ole "valtuutettu"

Bangkok -

Kasvonaamioita suositellaan edelleen monilla alueilla sen jälkeen, kun Thaimaa on leimannut Covid-19:n endeemiseksi sairaudeksi, kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul totesi tänään 30. toukokuuta.

Ministeri antoi haastattelun koskien naamaritoimeksiannon tulevaa päättymistä tänä aamuna sanomalla, että kansanterveysministeriö suosittelee maskin käyttöä, vaikka Covid-19 ei ole enää epidemiatilassa ja lähestyy endeemistä tautia.

Kun kasvonaamioita ei enää oteta käyttöön kiireellisten asetusten mukaisena mandaattina, on yksilön harkinnassa, ovatko tilanteet, joissa hän on, Covid-19:n leviämisriski. Jos olet ryhmässä tuttuja/ystäviä/perheenjäseniä, joilla ei ole osoitettu olevan riskitekijöitä, naamarit voidaan poistaa, Anutin sanoi, mutta varovaisuutta tulee noudattaa. Ministeri kuitenkin sanoi, että suurissa väkijoukoissa ja ryhmissä olevia ihmisiä tulisi rohkaista, vaikka ne eivät olisikaan pakollisia, käyttämään maskia.

”Kotoperäisen taudin lähestyessä on paljon rentoutumistoimenpiteitä ja olemme arvioineet, että ne ovat kaikki turvallisia yleisölle. Olemme varmoja, että ihmiset voivat arvioida omat riskinsä, onko maskin poistaminen turvallista vai ei”, Anutin sanoi.

Lisäksi ministeri määräsi myös asiaankuuluvat virastot valmistautua vihreiden ja sinisten vyöhykkeiden viihdepaikkojen uudelleen avaamiseen 1. kesäkuuta, varmistaen, että yritykset palaavat ennaltaehkäisevien terveystoimenpiteiden mukaisesti.

Hän mainitsi myös mahdollisuuden poistaa Thailand Passin rekisteröinti ulkomaalaisille, jos tilanne on hallinnassa, jotta ulkomaisia ​​turisteja voitaisiin ajaa maahan talous- ja matkailujärjestelmien tehostamiseksi.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/