Thaimaan tautivalvontaministeriö tarkkailee XNUMX ihmistä vahvistetun apinarokkotapauksen jälkeen Thaimaan lentokentän kautta

KUVA: Thaipost

Kansallinen -

Vahvistettu Monkeypox-tartunta on tarttunut Thaimaan kautta kansainvälisellä lentokentällä odotellessa kauttakulkulentoa Australiaan, taudintorjuntaministeriö raportoi tänä iltapäivänä, 30. toukokuuta.

Tohtori Chakrarat Pittayawonganon, tautien torjuntaosaston epidemiologian osaston johtaja, paljasti, että vahvistetulla apinarokkotapauksella oli matkustamisen historia Thaimaan lentokentällä viime viikolla kaksi tuntia ennen lähtöä Australiaan.

Tautitutkimuksen mukaan vaarassa oli 12 ihmistä, jotka olivat pääosin lentoyhtiön matkustajia ja miehistöä. Heitä kaikkia seurataan parhaillaan ensioireiden varalta, mutta kenelläkään heistä ei ole toistaiseksi raportoitu epäilyttävistä oireista. Heitä valvotaan yhteensä 21 päivää, mikä on taudin itämisaika.

Sunnuntaina 29. toukokuuta tautivalvontaosasto oli selvittänyt kolme raportoitua apinarokkotapausta "herpesiksi". Phuketista löydettiin kaksi muuta tartuntaa, jotka myös vahvistettiin herpesiksi, ja kaikkia niitä hoidetaan nyt Bamrasnaradura Infectious Diseases Institutessa.

Kaikkia lääkäreitä kehotetaan nyt ilmoittamaan potilaan, jolla on epäilyttäviä Monkeypox-oireita, kansanterveysministeriölle, jotta epäillyt tapaukset tutkitaan ja vahvistetaan asianomaisille viranomaisille.

Samaan aikaan, johtava thaimaalainen lääkäri on selittänyt apinarokkoa ja miksi yleisön pitäisi olla tietoinen, mutta ei paniikkia.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin kahdeksan vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/