Phuket Marine -toimisto varoittaa veneitä menosta merelle – VIDEO

Phuket -

Phuketin merenkulkutoimisto on antanut ilmoituksen tänään (30th) pienille veneille, jotka menevät mereen voimakkaan tuulen ja aallon vuoksi, joka on voimassa 2. kesäkuuta astind.

Ilmoituksen antoi Phuketin merenkulkutoimiston johtaja Nachapong Pranit. Tiedotteessa sanotaan: "Andamaanienmerellä on voimakkaita tuulia ja aaltoja yli kaksi metriä korkea. Veneiden tulee edetä varoen ja pienten veneiden tulee pysyä mailla 2. kesäkuuta astind, 2022. ”

"Pidä tiiviisti ajan tasalla Thaimaan meteorologisen laitoksen (TMD) tai hotlinen 1182 sääennusteesta."

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.