Thaimaan Covid-19-keskus poistaa päivittäiset raportit ATK-itsehallinnon kautta löydetyistä infektioista 1. alkaen

KUVA: Covid-19 Center

Kansallinen -

Thaimaan kansanterveysministeriö valmistautuu sopeuttamaan päivittäisten Covid-19-tartuntojen määrää poistamalla ATK-itsehoidolla löydetyt potilaat 1. alkaen.

Covid-19-tilannehallinnon keskuksen (CCSA) apulaistiedottajan assistentti tohtori Sumani Watcharasin totesi haastattelussa sairaudentorjuntaosaston kojelautajärjestelmään liittyen, jossa ATK-testattujen potilaiden lukumäärää ei raportoitu eilen. 28. toukokuuta, että yli 50 prosenttia viimeaikaisista tapauksista on oireettomia, joten tästä lähtien raportti alkaa keskittyä niihin, joilla on oireita ja joita hoidetaan sairaaloissa.

”Kansanterveysministeriön raporttia on muokattu raportoimaan vain päivittäisten tartuntojen keskiarvo viimeisen kahden viikon ajalta, kun taas CCSA raportoi edelleen päivittäisiä kokonaislukuja. Mutta kesäkuun 1. päivästä eteenpäin aiomme raportoida vain päivittäisistä potilaista, joilla on oireita ja jotka ovat sairaalahoidossa”, tohtori Sumani sanoi.

Hän lisäsi myös, että uutta raporttimuotoa ehdotetaan CCSA:lle 30. toukokuuta kansanterveysministeriön kokouksessa ennen raporttien muokkaamista CCSA:ssa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/