Punaiset liput nostettiin useilla Phuketin rannoilla varoituksen jälkeen Andamaanienmeren kovista aalloista

Phuket -

Monet Phuketin rannat ovat nostaneet punaiset liput varoittamaan turisteja, etteivät he ui alueilla Thaimaan ilmatieteen laitoksen varoituksen jälkeen Andamaanienmeren kovista aalloista, kun taas pieniä veneitä kehotettiin pysymään mailla 30. toukokuuta asti.

Asianomaisten virastojen Phuketin virkailijat alkoivat tarkastaa useita suosittuja matkailukohteita, kuten Patong Beach, Surin Beach, Nai Harn Beach, Kata Beach ja Karon Beach, ja varoittivat turisteja olemaan uimatta meressä nykyisen voimakkaan tuulen ja aaltojen vuoksi. Viranomaiset asettivat myös punaiset liput, joilla estetään turisteja uimasta vedessä.

Tämä seurasi Thaimaan meteorologisen laitoksen ilmoitusta, jossa kerrottiin, että Andamaanienmerellä ennustetaan voimakkaita tuulia Andamaanienmerellä, eteläisissä provinsseissa ja Thaimaanlahdella vallitsevan voimakkaan lounaismonsuunin vuoksi. Tämä johti myös voimakkaisiin tuulen synnyttämiin aalloihin, jotka saattoivat nousta 2–3 metrin korkeuteen Andamaanienmerellä ja yli 3 metriin ukkosmyrskyalueilla.

Tähän päivään mennessä monilla suosituilla rannoilla ei näkynyt turisteja uimassa vedessä ja useilla tarkastuspisteillä oli vain hengenpelastajat.

He myös pyysivät turisteja noudattamaan heidän ohjeitaan ja korostivat, että rannalle sijoitetut "punaiset liput" oli merkitty erittäin vaarallisiksi paikoksi, joissa on mahdollisuus aaltojen ja porealtaiden esiintymiseen, jotka voivat olla hengenvaarallisia. "Kelta-punaiset liput" merkittiin paikoiksi, joissa turistit saavat uida meressä, mutta hengenpelastajien tiiviissä valvonnassa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.