Naiskuljettaja kuoli liikenneonnettomuudessa, kun hänen kuorma-autonsa putosi lampeen Kathun alueella

Kathu, Phuket –

Naiskuljettaja löydettiin kuolleena, kun hänen kuorma-autonsa putosi lampeen Kathun kaupunginosassa Phuketissa tänä aamuna 29. toukokuuta.

Kathun poliisiaseman virkamiehet ja vapaaehtoiset pelastustyöntekijät saapuivat tapahtumapaikalle Phra Phu Ket Kaew Roadille noin kello 6. sunnuntaina auto-onnettomuudesta ilmoittamisen jälkeen. Paikalle saavuttuaan sininen lava-auto löytyi uppoamasta lampista ja kuljettajan kerrottiin olevan jumissa ajoneuvon sisällä.

Pelastusnosturi käytettiin nostamaan uppoavaa lava-autoa vedestä. Kuljettajan istuimelta löydettiin 53-vuotiaan Thaimaan kansalaisen ruumis, joka myöhemmin tunnistettiin Chanpen Sombatiksi. Ruumis kuljetettiin myöhemmin Vachira Phuketin sairaalaan ruumiinavausta varten.

Ensitutkinnan mukaan Chanpen ajoi Phuketin lentokentältä. Sateen kerrotaan juuri pysähtyneen, kun hän ajoi lammen vierellä suurella nopeudella, minkä kerrottiin aiheuttaneen ajoneuvon hallinnan menettämisen ennen kuin se putosi veteen, jonka arvioitiin olevan 2-3 metriä syvä.

Kathun poliisi jatkaa tutkintaa tapahtuman syyn selvittämiseksi tarkastamalla läheisen CCTV:n ja kuulustelemalla uhrin perheenjäseniä ja paikallisia todistajia.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.