Kova tuuli vahingoittaa ruokajuhlia Karonissa – VIDEO

Kata, Karon, Phuket –

  Kova tuuli tänään puolenpäivän aikaan (28th) on vaurioittanut ruokakojuja Kata/Karon ruokafestivaaleilla, jotka järjestetään huomiseen (29.) asti.

Kata Karon Food Festival järjestetään 27th toukokuun 29th, 2022 Nong Han Public Park tai Karon Park, Karonin osa-alueella Mueang Phuket District.

Puolenpäivän aikaan on kerrottu, että kovat tuulet ovat kaataneet ruokatelttoja festivaaleilla. Henkilövahinkoja ei kuitenkaan raportoitu, koska festivaali alkaa myöhään iltapäivällä.

Tapahtuman on kuitenkin vahvistettu jatkuvan siivouksen jälkeen. Videot alla.

Katan ja Karonin osapiirit Mueang Phuketin alueella eivät ole toipuneet kuten muut Phuketin alueet sen jälkeen, kun monet Covid-19-rajoitukset oli kevennetty, sanoivat paikalliset yrittäjät eilen 26.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.