Moottoripyörän kuljettaja loukkaantui törmättyään tila-autoon Kathun risteyksessä

KUVA: Nicky Phuket Tour / Newshawk Phuket

Kathu, Phuket –

  Tuntematon kuljettaja on loukkaantunut lievästi törmättyään moottoripyörällään tila-autoon Kathun risteyksessä tänään puolenpäivän aikaan (28. toukokuuta).th).

Pelastuslaitos sai ilmoituksen Kathun alueella Kathun risteyksessä tapahtuneesta onnettomuudesta. He saapuivat paikalle ja löysivät vaurioituneen moottoripyörän jumissa tila-auton alle keskellä risteystä.

Tuntematon moottoripyörän kuljettaja loukkaantui lievästi. Tila-auton kuljettaja, jonka nimeä ei kerrottu, odotti paikalla lainvalvontaviranomaisia.

KUVA: Nicky Phuket Tour / Newshawk Phuket

Kathun poliisi tarkastaa CCTV-materiaalia risteyksessä löytääkseen onnettomuuden tarkan syyn mahdollisia jatkotoimia varten.

KUVA: Nicky Phuket Tour / Newshawk Phuket

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.