"Kata Karon Food Festival" on käynnissä – KUVAKIERTO

Phuket -

  Kata Karon Food Festival järjestetään 27th toukokuun 29th, 2022 Nong Han Public Park tai Karon Park, Karonin osa-alueella Mueang Phuket District.

Festivaali alkoi virallisesti eilen illalla (27th). Avajaiset avasi Phuketin varakuvernööri Pichet Panaphong.

Varakuvernööri Pichet sanoi Phuket Expressille: "Voimme Phuketin taloutta saarella sen jälkeen, kun enemmän ulkomaisia ​​turisteja vierailee Phuketissa. Haluamme tukea myös paikallista taloutta Covid-19 -kriisin jälkeen.

"Myös valoja ja ääniä, perinteistä ja paikallista musiikkia, kulttuuriesityksiä lavalla, aktiviteetteja ja minikonsertteja thaimaalaisilta laulajilta kolmena päivänä on myös aikataulussa", Pichet lisäsi.

– Tapahtumassa on yli 80 ruokakojua, erityisesti tuoreita ja puhtaita mereneläviä. Sisäänpääsy on ilmainen.” Pichet päätti.

Samaan aikaan paikalliset yrittäjät sanoivat, että Katan ja Karonin osapiirit Mueang Phuketin alueella eivät ole toipuneet kuten muut Phuketin alueet sen jälkeen, kun monet Covid-19-rajoitukset oli kevennetty.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.