Ruoantoimitusratsastajan väitetään varastaneen vartijalta laukun, jossa oli rahaa Thalangissa, toinen viimeaikainen tapaus – VIDEO

KUVA: Kuvakaappaus Newshawk Phuketista

Thalang –

  Ruokajakelijan epäillään varastaneen aiemmin tällä viikolla vartijalta pussin, jossa oli 1,500 XNUMX bahtia käteistä eräällä asuntoalueella Thalangin alueella, mikä oli toinen vastaava tapaus tällä viikolla.

KUVA: Kuvakaappaus Newshawk Phuketista

Ensin edellinen tarinamme:

Elintarvikekuljettajan väitetään sieppaaneen matkapuhelimen vartijalta yliopistolla Thalangin alueella aiemmin tällä viikolla.

Toinen samanlainen tapaus tällä viikolla, johon liittyi vartija, joka työskentelee Cherng Talayn alueella asuntoalueella ja pyysi myös lehdistölle nimeämättä jättämistä, kertoi The Phuket Expressille: "Kävin wc:ssä, kun epäilty, joka näytti olevan ruuantoimittaja, jolla oli ruokakori moottoripyöränsä takana, pysähtyi vartijalaatikkoni luo.

KUVA: Kuvakaappaus Newshawk Phuketista

"Hän meni turvalaatikon sisään ennen kuin otti laukkuni, jossa oli 1,500 bahtia käteistä ja tärkeitä asiakirjoja, ennen kuin hän kiihtyi moottoripyörällään." Vartija totesi.

KUVA: Kuvakaappaus Newshawk Phuketista

"Olen jo tehnyt ilmoituksen Cherng Talayn poliisille." Vartija päätti

Phuketin poliisi etsii epäiltyä (epäiltyjä), ja CCTV-materiaali on saatavilla alla.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.