50-vuotias mies pidätettiin murtaututtuaan useisiin huoneistoihin Phuketissa, tunnustaa syyllisyytensä

KUVA: Speed ​​News Phuket

Phuket-

  50-vuotias mies on pidätetty tällä viikolla, kun hän murtautui useisiin huoneisiin ja huoneistoihin Phuket Townissa ennen kuin varasti monia esineitä.

Phuketin kaupungin poliisi on saanut kolmelta uhrilta useita ilmoituksia siitä, että epäilty murtautui heidän huoneisiinsa Phuket Townin ympäristössä olevissa huoneistoissa tässä ja viime kuussa. Useita kalliita tavaroita kerrottiin anastetuksi.

Poliisi jäljitti pääepäillyn CCTV-kuvan perusteella ja tunnisti hänet Boonrit Saetaewiksi, 50, Phang Ngasta. Boonritista annettiin pidätysmääräys, jossa syytettiin yöllisestä varkaudesta.

Boonrit pidätettiin Chalongissa aiemmin tällä viikolla, ja hän on myöntänyt kaikki syytteet aikoen tunnustaa syyllisyytensä, mikä vähentää mahdollista sakkoa ja vankeusrangaistusta. Phuket Cityn poliisi ei kuitenkaan paljastanut yksityiskohtia varastetuista esineistä tai niiden mahdollisesta arvosta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.