Roi Rim Lay -ruokafestivaali Thalangin Surin Beachillä on käynnissä

Thalang –

"Roi Rim Lay" -ruokafestivaali järjestetään 27. toukokuuta alkaenth toukokuun 29th, 2022 Surin Beachillä Thalangin alueella.

Cherng Talayn hallintojärjestö kutsuu ihmisiä liittymään toiseen vuotuiseen Roi Rim Lay -ruokafestivaaliinsa, joka järjestetään Surin Beachillä Cherng Talayn osa-alueella.

Tapahtumassa on tarjolla monenlaisia ​​mereneläviä ja Phuketin keittiön herkkuja kuuluisista paikallisista ravintoloista ja hotelleista Cherng Talay -alueella.

Thaimaalaisten laulajien minikonsertteja esitetään joka ilta.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.