Phuketin viihdeyritykset vaativat laillista sulkemisaikaa klo 2

Phuket -

Phuketin viihdeyritykset vaativat lainmukaista sulkemisajan pidentämistä kello 2:een.

Kokous pidettiin eilen (26th) Phuketin kaupungintalolla, jota johtivat Phuketin varakuvernööri Arnuparb Yodkwan ja Patong Entertainment Business Associationin puheenjohtaja Weerawit Krueasombat ja muut asiaankuuluvat virkamiehet ja virastot.

Herra Weerawit totesi kokouksessa: "Se on hyvä uutinen 1. kesäkuuta alkaenst että viihdeyritykset saavat laillisesti avata ovensa keskiyöhön asti. Tämä ei kuitenkaan täytä yöelämän turistien tyytyväisyyttä. Sulkemisaikaa on pidennettävä laillisesti klo 2:een. Lomailevat ulkomaalaiset turistit eivät halua kutsua sitä keskiyön yöksi."

"Useimmat turistit tulevat ulos myöhään illalla ja aloittavat illan noin klo 10 tai 11. Jos sulkemisaika on keskiyöllä, heillä on vain tunti aikaa nauttia yöelämästä. Jos sulkemisaikaa pidennetään, heillä on enemmän aikaa rentoutua ja käyttää enemmän rahaa, mikä auttaa taloutta." Weerawit totesi.

”Viihdeyritykset saavat enemmän tuloja ja voivat palkata lisää työntekijöitä. Siten myös työllisyyttä tulee lisää, mikä myös piristää taloutta." Weerawit lisäsi.

”Jos sulkemisaika on keskiyöllä, he menevät joka tapauksessa juomaan Patong Beachille tai kaduille, mikä aiheuttaa lisää ongelmia. Jos yöelämän turistit juovat alueilla, joita voidaan hallita, on vähemmän ongelmia." Weerawit selitti.

Lääninhallitus ehdottaa kuitenkin virallista sulkemisajan pidentämistä CCSA:lle (Thaimaan COVID-19-tilanteen hallinnon keskusCCSA). Tällä hetkellä Covid-19-rajoitusten vuoksi CCSA:lla on toimivalta päättää viihdepaikkojen sulkemisajoista.

Kun Patongin viihdeyritykset ovat laillisesti auki, ne tuottavat vähintään 10 miljoonaa bahtia yötä kohti, sanoi Patong Entertainment Business Associationin (PEBA) puheenjohtaja.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.