Naispuolinen epäilty pidätettiin, kun hänen epäillään varastaneen rahaa 70-vuotiaalta naiselta paikallisessa ruokakaupassa Wichitissä – VIDEO

Wichit –

Naispuolinen epäilty on pidätetty, kun hänen epäillään varastaneen rahaa 70-vuotiaalta naiselta paikallisessa ruokakaupassa Wichitissä Mueang Phuketin alueella.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun varkaus oli levinnyt sosiaalisessa mediassa aiemmin tällä viikolla. Wichitin poliisi kertoi Phuket Expressille tänä aamuna (27. toukokuuta), että rouva Jatuphon Kaewchwang, 49, Wichitistä, oli jättänyt alkuperäisen varkausilmoituksen Wichitin poliisille.

Jatuphon kertoi Wichitin poliisille: "Klo 7 00. toukokuutath, epäilty nainen tuli paikalliseen ruokakauppaan Wichitissä ennen kuin varasti pöydällä olevan rahalaatikon, jossa oli noin 1,000 70 bahtia käteistä ennen kuin hän kiihtyi. Paikallinen ruokakauppa kuuluu XNUMX-vuotiaalle iäkkäälle naiselle.

Oli epäselvää, mikä suhde päivittäistavarakaupan omistajan ja Jatuphonin välillä oli, toteaa The Phuket Express.

Wichitin poliisi eilen (26. toukokuutath), pidätti pääepäillyn, joka tunnistettiin vain hänen etunimestään, neiti Dawika, 31. Poliisi havaitsi, että hän oli juuri vapautettu vankilasta sen jälkeen, kun hänet pidätettiin edellisestä varkaudesta.

Tuolloin hänet tuomittiin kukkaron sieppauksesta uhrilta Wichitissä sijaitsevassa nuudeliravintolassa kaksi vuotta sitten. Hän istui lähes kaksi vuotta Thaimaan vankilassa tästä rikoksesta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.