Kaksi ihmistä loukkaantui, kolme moottoripyörää vaurioitui, kun sedanin kerrotaan ajaneen Phuketin punaisen valon läpi

KUVA: Kuvakaappaus Newshawk Phuketista

Phuket -

  Kaksi ihmistä on loukkaantunut, kun taas kolme moottoripyörää vaurioitui, kun sedanin kerrottiin ajaneen punaisen valon läpi risteyksessä Mueang Phuketin alueella viime yönä (25. toukokuuta)th).

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta noin kello 8 Darasamutin risteyksessä, joka on Central Festival Phuketin edessä Wichitin osa-alueella.

Pelastuslaitos saapui paikalle ja löysi kaksi loukkaantunutta ihmistä makaamassa keskellä risteystä. Heidät vietiin paikalliseen sairaalaan. Läheltä löytyi kolme vaurioitunutta moottoripyörää. Vahingoittunut valkoinen sedan löydettiin, ja vahingoittumaton ja tuntematon naiskuljettaja odotti paikalla lainvalvontaviranomaisia.

KUVA: Kuvakaappaus Newshawk Phuketista

Yksi moottoripyörän kuljettajista, jonka nimeä lainvalvontaviranomaiset eivät myöskään julkistaneet, kertoi tapahtumapaikalla toimineelle toimittajalle: ”Ajoin liikennevalon läpi, kun valo muuttui punaisesta vihreäksi. Valkoinen sedan ajoi punaisen valon läpi ennen kuin törmäsi kolmeen moottoripyörään.

Phuketin poliisi tarkastaa lähistöllä olevaa CCTV-kuvaa nähdäkseen, oliko sedan todellakin ajanut punaisen valon läpi mahdollisia lisätoimia varten. Sedanin kuljettaja kieltäytyi puhumasta lehdistölle.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.