Varas pidätettiin sen jälkeen, kun hän varasti käteistä "muokatusta ravintolasta" Phuket Townissa, jonka väitetään varastaneen yli 30 kertaa saaren ympäri kahden kuukauden aikana

Phuket -

  Varas on pidätetty aikaisin tänä aamuna (26. toukokuutath) varastettuaan käteistä "muokatusta ravintolasta" Phuket Townissa. Varas on väitetysti varastanut yli 30 kertaa kahden kuukauden aikana ympäri saarta.

Phuketin kaupungin poliisipäällikkö eversti Sarawut Chooprasit kertoi The Phuket Expressille: "Olemme pidättäneet Naruebet 'Choo' Ketkaewin, 28. Hän murtautui eilen muutettuun ravintolaan nimeltä "200 Years" Rattana Kosin Roadilla Talad Nuean osa-alueella ( 25. toukokuutath) ennen puoltapäivää klo 11.”

"Olemme jäljittäneet epäillyn hänen moottoripyörärekisterinsä ja CCTV-materiaalin perusteella. Lopulta pidätimme hänet hänen ollessaan Soi Anuphas Phuket Kan 12:ssa Talad Yain osa-alueella Phuket Townissa.

"Herra. Naruebet on myöntänyt, että hän varasti rahat tapahtumapaikalta meille. Häntä syytetään varkaudesta ja hän on edelleen pidätettynä." Eversti Sarawut Chooprasit sanoi.

"Myöhemmin havaitsimme, että epäilty on varastanut yli 30 kertaa kahden kuukauden aikana ympäri saarta. Hän sanoi tarvitsevansa rahaa online-videopelien pelaamiseen ja elämiseensä. Hän oli ennen kaasunjakelumies, joten hän tuntee alueen ja liiketoiminnat hyvin. Eversti Sarawut Chooprasit päätti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.