PR: Thaimaa avautuu täysin matkailulle, ryhtyy varotoimiin apinarokkotartunnan estämiseksi

KUVA: Siamrath

Bangkok, 26. toukokuuta 2022 -

Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) haluaa ilmoittaa, että Thaimaa on ryhtynyt varotoimiin estääkseen apinarokon leviämisen paikallisesti, aloittaen tartuntamaista tulevien kansainvälisten saapuvien maahantuloseulonnalla.

Aluksi apinarokkoseulonta on perustettu Suvarnabhumin lentoaseman terveystarkastukseen ja tallennettu Thailand Pass -järjestelmän kautta.

Seulonta kohdistuu ensisijaisesti maista, joissa on raportoitu apinarokkotapauksia, mukaan lukien Afrikasta, Australiasta, Euroopasta ja Pohjois-Amerikasta.

Apinarokkoa sairastavista maista ulkomaille saapuville, joiden on myös läpäistävä maahantuloseulonta ja skannattava Thailand Pass QR-koodinsa terveystarkastuksessa olemassa olevien COVID-19-ehkäisytoimenpiteiden mukaisesti, annetaan terveysvarokortti itsevalvontaa ja seurantaa varten. .

Department of Disease Control (DDC), kansanterveysministeriö, sanoi, että apinarokkoseulonnan tarkoituksena on havaita nopeasti riskialttiit matkustajat ja estää paikalliset tartunnat.

Terveysvaroituskortissa DDC suosittelee, että jos matkustajilla on jokin seuraavista oireista: kuume (korkea lämpötila 38 celsiusasteessa tai enemmän), vilunväristykset, päänsärky, kurkkukipu, lihassärky, selkäkipu, uupumus, turvonneet imusolmukkeet 21 päivän kuluessa Thaimaahan saapumisesta, heidän on käännyttävä välittömästi lääkärin hoitoon läheisestä sairaalasta/klinikasta ja ilmoitettava lääkärille matkustushistoriastaan ​​mille tahansa alueelle, jolla on apinarokko.

DDC:n mukaan matkustajat ovat saattaneet altistua apinarokolle ennen saapumistaan ​​Thaimaahan. Näin ollen heidän tietonsa matkahistoriasta, oireista, alkamispäivästä, saapumispäivämäärästä ja majoituksen nimestä auttavat lääkäriä tekemään oikean sairauden diagnoosin ja nopean hoidon. Jos he haluavat ilmoittaa sairaudestaan, he voivat tehdä sen DDC Hotline 1422:n tai +66 (0) 97315 6850 kautta.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin kahdeksan vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/