Phuket Public Health noudattaa tarkasti mittauksia apinarokon estämiseksi

Phuket-

  Phuketin maakunnan kansanterveysvirasto seuraa tarkasti mittauksia apinarokon estämiseksi.

Phuketin provinssin kansanterveyden päälääkäri Kusak Kukiattikoon kertoi Phuket Expressille: "Phuketista tai Thaimaasta ei ole tässä vaiheessa löydetty apinarokkoa. Olemme seuranneet tarkasti muista maista Phuketiin saapuneiden ihmisten mittoja. Apinarokko on samanlainen kuin vesirokko, joka on isorokkoryhmä. Tartunnan aiheuttaa lähikontakti."

Hedelmäkauppiaat Mangrove and Monkey Viewpointissa Koh Sireyssä kertoivat Phuket Expressille: "Viime viikon aikana on vähemmän ihmisiä ostamassa hedelmiä apinoille. He saattavat pelätä apinarokkoa, koska useimmat heistä ovat lasten kanssa katsomassa apinoita."

TPN huomauttaa kuitenkin, että varhaiset tiedot muista tapauksista maailmanlaajuisesti eivät osoita uhkaa suoraan apinoista yleensä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.