Ambulanssi ja tila-auto törmäsivät Wichitin risteyksessä Phuketissa

KUVA: Newshawk Phuket

Wichit, Phuket -

  Loukkaantunutta kuljettanut ambulanssi törmäsi tila-autoon, jossa oli kaksi ulkomaalaista matkustajaa, risteyksessä Wichitin osa-alueella Mueang Phuketissa viime yönä (25. toukokuuta).th).

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta Chao Fah Tawan Tok Roadin ja Mueang Chao Fah Roadin risteyksessä kello 7 keskiviikkona 45. toukokuuta 25.

He saapuivat paikalle ja huomasivat, että Chalongin sairaalan ambulanssi oli törmännyt tila-auton kanssa keskellä risteystä.

KUVA: Newshawk Phuket

Ambulanssin sisällä Chalongissa toisessa liikenneonnettomuudessa loukkaantunut henkilö, jota pelastustyöntekijät eivät tunnistaneet, siirrettiin toiseen ambulanssiin ennen kuin hänet vietiin Vachira Phuket -sairaalaan Phuket Towniin.

Tila-auton kuljettaja, jonka nimeä lainvalvontaviranomaiset salasivat, kertoi paikallisille toimittajille tapahtumapaikalla, että hänellä oli vihreä valo. Hän ei tajunnut, että liikennevalon ohi oli ambulanssi, vaikka varoitusvalot ja äänekkäät sireenit soivat.

Tila-autossa olleet kaksi ulkomaalaista matkustajaa eivät olleet loukkaantuneet, mutta hylky järkytti heitä henkisesti. Heidät siirrettiin toiseen tila-autoon, joka oli matkalla määränpäähänsä.

Phuketin poliisi ei ole vielä kertonut, nostetaanko tila-auton kuljettajaa vastaan ​​syytteitä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.