Päivitys: 76-vuotias saksalainen turisti, joka vietti viikon kadoksissa kansallispuistossa, lentää perheensä kanssa Phuketista Saksaan

Phuket -

76-vuotias saksalainen turisti, joka vietti yli viikon kateissa Sirinatin kansallispuistossa, joka oli noin 15 kilometrin päässä hänen hotellistaan ​​Mai Khaon osa-alueella, lentää takaisin Phuketista Germaan.ny.

Edellinen tarinamme:

Toukokuussa 23rd, Barbara Lange, 76, päästettiin sairaalasta.

Päivitetty tarinamme:

Tänään (25th) Phuket Tourist Assistance Centerin (TAC) tiimi avusti Langea ja hänen perhettään Phuketin kansainvälisellä lentokentällä heidän lentäessä takaisin Saksaan.

Rouva Lange ja hänen perheensä kiittivät kaikkia asianosaisia, jotka ovat auttaneet heitä, kunnes he ovat palanneet kotiin.

Rouva Lange on terve ja hyvässä tuulessa, ja hän on iloinen voidessaan palata takaisin Saksaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.