Konttiauto ei kiivetä Patongin kukkulalle ennen poliisin apua -VIDEO 

Patong -

Konttiauto ei pystynyt nousemaan Patong Hillille tänä aamuna ennen kuin Patongin liikennepoliisi antoi apua.

Patongin liikennepoliisi kutsuttiin tänään (11. toukokuuta) noin kello 00. Vihreä konttiauto ei pystynyt nousemaan Patong Hillille raskaan painon ja kerrotun märän tien vuoksi.

Autoilijat pysäytettiin tiellä auttamaan konttiauton kuljettajaa odottaessaan Patongin liikennepoliisin saapumista.

Kalkkijauhetta käytettiin levittämään tielle kuorma-auton pyörien takana, kun taas suuria kiviä käytettiin estämään pyörät estämään kuorma-autoa ajamasta taaksepäin. Liikenne vaihtui Patong Hillillä huomattavan matkan.

Patongin liikennepoliisi saapui paikalle auttamaan radankuljettajaa ja kuorma-auto pääsi vihdoin nousemaan Patong Hillille.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.