PÄIVITYS: 76-vuotias saksalainen turisti, joka vietti yli viikon kadoksissa Sirinatin kansallispuistossa, päästettiin sairaalasta Phuketissa

Phuket -

  76-vuotias saksalainen turisti, jolla on muistiongelmia ja joka vietti yli viikon kateissa Sirinatin kansallispuistossa, joka on noin 15 kilometrin päässä hänen hotellistaan ​​Mai Khaon osa-alueella, päästettiin eilen (toukokuussa) Phuketin sairaalasta. 23.).

Ensin edellinen tarinamme:

Viime viikolla Phuketin kuvernööri vieraili 76-vuotiaan saksalaisen turistin luona Phuketin sairaalassa, kun hänet löydettiin viikon kateissa.

Nyt päivitetty tarinamme:

Eilen (23rd), Phuket Tourist Assistance Centerin (TAC) tiimi auttoi Barbara Langea, 76, ja hänen perhettään Bangkokin sairaalassa Phuketissa hänen päästettyään pois sairaalasta.

Rouva Langea hoidettiin sairaalassa viikon ajan uupumuksesta ja heikkoudesta 16. toukokuuta lähtienth viime viikolla hänen löytämisen jälkeen. Rouva Lange ja hänen perheensä olivat palanneet Maikhaon osa-alueella sijaitsevaan hotelliin, jossa hänen perheensä sanoi, että hän voi hyvin… mutta häntä ei päästetä ulos ilman saattajaa.

Rouva Lange ja hänen perheensä kiittivät kaikkia hänen pelastus- ja sairaalahoitoonsa osallistuneita.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.