Thaimaan kansanterveysministeriö ehdottaa maskien käyttöoikeuden lopettamista Thaimaassa useimmissa tilanteissa kesäkuun puoliväliin mennessä

Thaimaa-

Tohtori Kiatpoom Wongrachit, kansanterveysministeriön (MOPH) kansliapäällikkö, ilmoitti tänä iltapäivänä 24. toukokuuta 2022, että MOPH aikoo ehdottaa Covid-19-tilannehallintakeskukselle tai CCSA:lle maskien mandaattien lopettamista useimmissa maissa. Thaimaassa kesäkuun puoliväliin mennessä.

Tällä hetkellä jokaisessa Thaimaan maakunnassa on naamiomandaatti kaikilla julkisilla alueilla, mukaan lukien ulkona tai jopa yksin moottoripyörällä ajaminen. Tämä ei ole laki sinänsä, mutta se on täytäntöönpanokelpoinen laillinen valtuutus nykyisen hätäasetuksen mukaisesti, jota jatkettiin juuri heinäkuun loppuun.

Tohtori Kiatpoomin mukaan ehdotus tulee olemaan, että nykyinen toimeksianto muuttuu ohjeeksi vain kolmesta asiasta:

1. Riskiryhmät, haavoittuvat ihmiset, erityisesti vanhukset.

2. Suljetut sisätilat, joissa on huono ilmanvaihto.

3. Tapahtumat, jotka tuovat erittäin suuria kokoontumisia.

Ehdotuksen mukaan muissa tilanteissa mandaatti poistettaisiin ja olisi henkilökohtainen valinta, haluaako käyttää maskia vai ei.

TPN huomauttaa, että tämä on tällä hetkellä vain ehdotus, jonka toteutumista ei taata, mutta se on tervetullut mahdollinen uutinen monille lukijoillemme. Sosiaalisen median kommentit verkostoissamme ovat jatkuvasti kritisoineet toimeksiantoja, erityisesti ulkokäyttöä.

Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.