Kääpiövalas löydettiin kuolleena rannalta Racha Islandilta Phuketista

Phuket-

  Kääpiövalas löydettiin kuolleena rannalta Racha Yain saarelta Rawaissa tänä iltapäivänä.

Racha-saarella tänään (24. toukokuuta) työskentelevät hengenpelastajat ilmoittivat Rawain pormestari Aroon Solosille, että valas löydettiin Racha Yai Isandin Rawain osa-alueella.

Phuket Marine Biological Center kutsuttiin ottamaan valaan ruumis, joka oli teini-ikäinen kääpiökaskelotti. Valaan hännän päästä löydettiin viiltohaava, kun sen iho oli kuiva ja muuttui mustaksi. Valas oli kaksi metriä pitkä ja painoi noin 50-60 kiloa.

Kuolinsyyn selvittämiseksi tehdään ruumiinavaus.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.