55-vuotias mies hukkui laguuniin Thalangissa

Thalang –

  55-vuotias mies hukkui laguuniin Thalangin alueella eilen (23.)rd), kun hän etsi sieniä.

Paikalliset asukkaat ilmoittivat Tha Chatchain poliisille kadonneesta miehestä keskellä iltapäivää Mai Khaon osa-alueen laguunilla. Poliisi ja pelastussukeltajat saapuivat laguunille ja löysivät vesirajan läheltä moottoripyörän sivuvaunun ja kenkäparin.

Kesti noin kaksi tuntia ennen kuin miehen ruumis löydettiin. Hänestä ei löytynyt merkkejä taistelusta tai muista haavoista. Hänen ruumiinsa vietiin paikalliseen sairaalaan.

Lähistöllä asuvat paikalliset asukkaat sanoivat, että mies tunnettiin vain nimellä Mr. Ae., 55. Hän etsi tavallisesti sieniä ja simpukoita tältä alueelta ja kävi säännöllisesti laguunissa. Hän katosi kerrottuaan sukulaisille, että hän oli menossa sienten ja simpukoiden metsästämiseen. Hänen perheelleen on ilmoitettu hänen valitettavasta kuolemasta.

Tha Chatchain poliisi tutkii tarkasti, kuinka herra Ae hukkui.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.