43-vuotias mies loukkaantui ampumahaavasta useiden ihmisten välisen väkivaltaisen riidan seurauksena Phuketin Koh Kaewissa

Koh Kaew, Mueang Phuket –

  43-vuotias mies sai vammoja ampumahaavasta tapellessaan ryhmän muita miehiä talossa Koh Kaew'n osa-alueella Mueang Phuketin alueella juuri ennen puoltayötä viime yönä (23. toukokuuta).rd).

Phuketin kaupungin poliisi raportoi, että heille ilmoitettiin tapauksesta kello 11 eilen illalla, 57. toukokuuta, asuinalueella Koh Kaewissa.

Lainvalvontaviranomaiset saapuivat taloon löytääkseen neiti Nariya Disthongin, 32. Hän kertoi poliisille: "Kotiani tuli noin 3-5 miestä. He pyysivät tavata miestä nimeltä "Bussi", mutta en tunne tätä miestä. Mieheni ei tuolloin ollut kotona ennen kuin aloimme intensiivisen suullisen riidan."

"Mieheni herra Suthon Meesribua saapui myöhemmin taloon ja aloimme riidellä uudelleen ennen kuin jotkut ryhmästä avasivat tulen noin 7-10 laukauksella."

Poliisi raportoi yhdestä loukkaantuneesta henkilöstä, joka on Manoon Songlert, 43. Hänet löydettiin lähistön asuinalueen ulkopuolelta. Hän on yksi epäillyistä. Hän on saanut vammoja luotihaavasta, jossa luoti lävisti hänen toisen jalkansa. Hän on nyt pidätettynä poliisin jahtaaessa muita epäiltyjä.

Poliisi jatkaa tutkintaa saadakseen lisätietoja tapahtumasta ja siitä, mistä se sai alkunsa.

Myös lähellä ollut auto vaurioitui luodista. Tapahtumapaikalta löydettiin hävitetty käsiase ja luotipatruuna.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.