Phuketin suurimmat tarinat viime viikolta: kadonnut saksalainen turisti löydetty turvassa, intialaiset turistit ykkönen, Lightrail keskeytetty ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraavassa on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain parhaita paikallisia tarinoita Phuketin maakunnassa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 16. toukokuuta 2022 sunnuntaihin 22. toukokuuta 2022.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Pelastustyöntekijäryhmä (76. toukokuuta) Thalangin alueella löysi kadonneen 16-vuotiaan saksalaisen turistin elossa mutta heikkona matalasta kanavasta Sirinatin kansallispuistossa tänä aamuna.

Kahdeksan päivää kestäneiden etsintöjen jälkeen kansallispuiston virkailijat löysivät elossa saksalaisen Barbara Langen, 76, pienessä matalassa makean veden kanaalissa Sirinatin kansallispuiston alueella.

Kadonnut 76-vuotias saksalainen turisti, jolla on muistiongelmia, löydettiin elossa mutta heikkona matalasta makean veden kanavasta lähellä Sirinatin kansallispuistoa Thalangin alueella, joka on noin 15 kilometrin päässä hänen hotellistaan ​​Mai Khaon osa-alueella.

Phuketin kuvernööri vieraili 76-vuotiaan saksalaisen turistin luona, jolla oli muistiongelmia ja joka vietti yli viikon kateissa Sirinatin kansallispuistossa ja on nyt toipumassa sairaalassa.

2. Intialaiset turistit ovat Phuketiin saapuvien turistien ykkönen 12,200 1:lla sen jälkeen, kun epäsuosittu Test and Go -ohjelma lopetettiin XNUMX. toukokuuta, Phuket Immigration kertoo.

Ainakin 200,000 XNUMX ulkomaalaista turistia on määrä saapua Phuketiin tässä kuussa, ja odotamme Intian jatkavan edelläkävijänä.

3. Pitkään ehdotettu ja keskusteltu Phuketin pikaraitiovaunulinja saaren pohjoisesta etelään on virallisesti keskeytetty asianomaisten virastojen hankkeen budjetin tarkistamiseksi.

MRTA:n johtaja Pakapong Sirikantamart kertoi The Phuket Expressille: "Nykytilanteessa liikenneministeriö haluaa vähentää budjettia niin paljon kuin mahdollista."

4. Kun Patongin viihdeyritykset ovat laillisesti auki, ne tuottavat vähintään 10 miljoonaa bahtia yötä kohti, sanoi Patong Entertainment Business Associationin (PEBA) puheenjohtaja.

Phuketiin tulee lisää ulkomaisia ​​turisteja, jotka tuottavat jopa 10 miljoonaa bahtia yötä kohden taloudelle. Weerawit Krueasombat, Patong Entertainment Business Associationin puheenjohtaja lisäsi.

5. Suositun Facebook-sivun mukaan Kamala Beachiltä Kathun alueella löydettiin likaa, mustaa vettä, jossa on mädäntynyt haju.

Monsoon-roskat Thaimaan Facebook-sivu raportoi tapauksesta viime viikon maanantaina 16. toukokuutath.

Kamala Beachille virtaavat jätevedet eivät ole peräisin yrityksiltä, ​​mutta jätevedet ovat suuri ongelma, sanoi Kamala Chief, joka pyytää budjettia jätevedenkäsittelyjärjestelmän parantamiseen.

Jutha Dumlak, Kamala Tambonin hallintoorganisaation päällikkö, kertoi Phuket Expressille: "Nähdytty musta vesi on jätevettä, joka oli jäänyt pois "hiekkaloukkualtaaseen" vedenpoistojärjestelmissä kuivan kauden aikana.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.