Phuket järjestää Kata Karon Food Festivalin

Phuket -

  Kata Karon Food Festival järjestetään Phuketissa 27. toukokuuta alkaenth toukokuun 29th , 2022.

Ruokafestivaali järjestetään Nong Han Public Parkissa tai Karon Parkissa Mueang Phuketin alueen Karonin osa-alueella.

Phuketin matkailu- ja urheilutoimiston ja Karonin kunnan kolmipäiväinen tapahtuma järjestetään 27.th toukokuun 29th, 2022 klo 4–00

Luvassa on valoja ja ääniä, perinteistä ja paikallista musiikkia ja kulttuuriesityksiä lavalla, toimintaa ja minikonsertteja thaimaalailta laulajilta kolmena päivänä; 27. toukokuuta – Thai Tanawut, 28. toukokuuta – Job Banjob, 29. toukokuuta – Gai Galamang.

Tapahtumassa esitellään yli 80 ruokakojua, erityisesti tuoreita ja puhdistettuja mereneläviä. Sisäänpääsy on ilmainen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.