Thaimaahan on saapunut tammikuun jälkeen yli miljoona ulkomaalaista turistia, ja hallitus odottaa matkailutulojen nousevan 1.8 biljoonaan bahtiin vuoden loppuun mennessä

KUVA: Manager Online

Kansallinen -

Thaimaan pääministeri Prayut Chan-O'Cha oli tyytyväinen Thaimaahan saapuvien ulkomaisten matkailijoiden määrään sen jälkeen, kun Thaimaassa oli yli miljoona sen jälkeen, kun maa avattiin uudelleen tammikuussa. Matkailutulojen odotetaan nousevan tänä vuonna 1.8 biljoonaan bahtiin.

Hallituksen tiedottaja Thanakorn Wangboonkongchan raportoi tänään 23. toukokuuta, että vaikka kotimainen Covid-19-tartuntojen määrä oli asteittain laskussa, Thaimaassa vierailevien matkailijoiden määrä oli saavuttanut 1,016,103 2022 XNUMX ihmistä tammi-toukokuussa XNUMX.

Tämä johti siihen, että vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä turistien määrä kasvoi 2,368 2021 prosenttia verrattuna vuoden 1,424 vastaavaan ajanjaksoon ja tulot kasvoivat XNUMX XNUMX prosenttia.

Pääministeri odotti, että "Visit Thailand Year 2022-2023" -politiikan julkistaminen tämän vuoden toisella ja kolmannella neljänneksellä kannustaisi laadukkaita ulkomaisia ​​matkailijoita ympäri maailmaa vierailemaan Thaimaassa vähintään 300,000 1,000,000 matkustajan kuukaudessa ja 5,000,000 2022 XNUMX matkailijan kuukaudessa. neljännellä vuosineljänneksellä. Matkailijoita odotetaan olevan vähintään XNUMX XNUMX XNUMX vuoden XNUMX loppuun mennessä.

KUVA: Bangkok Biz News

Tiedottaja kertoi myös, että myös vähintään yhden matkan tekevien kotimaisten thaimaalaisten matkailijoiden määrä oli noussut peräti 71,210,525 69 160 henkilöön tammi-toukokuussa, mikä selittää 2022 prosentin kasvun, mikä piristää matkailualan tuloja. Hallitus odotti, että vuoteen 656 mennessä vähintään XNUMX miljoonan ihmisen (matkat) kannustetaan kotimaan turisteja matkustamaan maan sisällä, jolloin tulot ovat vähintään XNUMX miljardia bahtia.

”Hallitus luotti siihen, että politiikka elvyttää taloutta matkailun kautta maan uudelleen avaamisen myötä helpottaa ja houkuttelee lisää matkailijoita maahan. Odotimme, että matkailuala tuottaisi yli 1.3-1.8 biljoonaa bahtia tänä vuonna, Thanakorn lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.