Kolme veneen miehistön jäsentä pelastettiin turvallisesti veneen kaatuessa Krabissa tänä aamuna

Krabi -

Kolme ilmatäytteisen pelastusveneen miehistön jäsentä pelastettiin turvallisesti kaatuneesta huviveneestä keskellä merta Koh Lanta Yain ja Koh Ha:n välillä Krabin maakunnassa tänä aamuna 22. toukokuuta.

Virkamiehet Marine Enforcement Command Center Region 3:sta (Thai-MECC) määräsivät välittömän pelastuksen komennossaan oleville paikallisille viranomaisille saatuaan hälytyksen uponneesta jahdista noin kello 6 aamulla.

Kolmen miehistön jäsenen kerrottiin pakenevan veneestä ja kelluvan pienellä pelastusveneellä myrskyisellä merellä, joka sijaitsee noin 10 merimailin päässä Mu Koh Lantan kansallispuistosta.

Kolmannen laivastoalueen toimintakeskus laukaisi helikopterin, joka liittyi etsintään paikallisten kalastus- ja partioveneiden kanssa. Meri- ja ilmaetsintöjä jatkettiin neljä tuntia, kunnes kolme eloonjäänyttä löydettiin ja pelastettiin turvallisesti aluksella noin kello 3.

Eloonjääneitä ei tunnistettu.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.