Phuket järjestää "Super Sports Laguna Phuket Marathonin", jossa on juoksijoita 70 maasta

Phuket -

  Phuket suunnittelee järjestävänsä Super Sports Laguna Phuket Marathonin ensi kuussa juoksijoilla 70 maasta.

Phuketin varakuvernööri Pichet Panaphong sanoi lehdistötilaisuudessa: "Olemme valmiita pitämään "Super Sports Laguna Phuket -maratonin" uudelleen, koska Phuket on "urheilumatkailun" keskus Kaakkois-Aasiassa.

”Tämä on tärkeä tapahtuma turistien houkuttelemiseksi, kuten aikaisemmat vuodet ovat osoittaneet. Tapahtuma edistää matkailua ja paikallista taloutta. Juoksuun osallistuu juoksijoita yli 70 maasta ympäri maailmaa. Maraton järjestetään kaksi päivää lauantaista 11. kesäkuuta alkaenth sunnuntaihin 12th, 2022." Pichet selitti.

Illalla (auringonlasku) lauantaina 11. kesäkuutath ajetaan 5 kilometrin ja 10.5 kilometrin kilpailu sekä aamulla (auringonnousu) sunnuntaina 12.th on puolimaraton 21.097 42.195 kilometriä ja maraton XNUMX XNUMX kilometriä juoksussa. Pichet totesi.

"Aloituspiste ja loppupiste ovat Laguna Grovessa, Laguna Phuketissa, Cherng Talayn osa-alueella Thalangin alueella", Pichet lisäsi.

"Tämä tapahtuma tukee myös "The Children's First Fundia (CFF)", jolla on yhteensä yli 400 lasta seitsemässä orpokodissa Phuketissa", Pichet päätti.

Maratonin ilmoittautuminen:

https://www.phuketmarathon.com/registration

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.