Phuket järjestää "Food Festival" -tapahtuman mainostaakseen "Phuket, gastronomian kaupunki"

Phuket -

Phuketissa järjestetään 28. toukokuuta alkaen ruokafestivaali "Phuketin, Unescon gastronomian kaupungin" edistämiseksi.th kesäkuuhun 5th, 2022.

Kokous pidettiin perjantaina (20th) ja sitä johtivat Phuketin kaupungin apulaiskaupunginjohtaja Prasit Sinsaowapark ja Phuketin elintarvikealan toimijoiden puheenjohtaja Panachai Wassanaroongruengsuk.

Prasit sanoi kokouksessa: "Ruokafestivaali järjestetään 28. toukokuuta alkaenth kesäkuuhun 5th, 2022 Saphan Hinissa Phuket Townissa klo 4–00”

”Festivaalin tavoitteena on edistää Phuketin taloutta ja matkailua Covid-19:n helpotuksen jälkeen. Tämä festivaali on järjestetty 25 kertaa aiemmin. Olemme kuitenkin lopettaneet tämän festivaalin järjestämisen kahdeksi vuodeksi Covid-19-pandemian vuoksi. Prasit totesi.

"Tämä ruokafestivaali on hyvin erityinen, koska mainostamme "Phuket, Gastronomy City" -ravintolaa herkullisella ja puhtaalla ruoalla, erityisesti omalla Phuketin keittiöllä.

Mr. Panachai sanoi kokouksessa: "Siellä tulee olemaan yli 60 ruokakojua, pieniä kauppoja, joissa myydään paikallisia tuotteita, luomuvihanneksia ja paljon muuta. Muovia ja vaahtoa vältetään festivaaleilla saastumisen vähentämiseksi ja ympäristön suojelemiseksi.

Phuket Express totesi, että Phuket on Unescon maailmanperintökohde, joka on listattu luovaksi kaupungiksi. "Hyvää syömistä, hyvää mieltä”… ja Phuketissa hyvää ruokaa, hyvää terveyttä” … on Phuketin iskulause Phuket City Of Gastronomy -festivaaleille.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.