Phuket esittelee eilen saaren suurimman vapaa-ajan ja viihteen kohteen "Andamanda Phuket".

Phuket -

“Andamanda Phuket” Waterpark virkamies avasi lauantaina 21. toukokuuta saaren suurimmana vapaa-ajan ja viihteen kohteena.

Tämä Kathun kaupunginosassa sijaitseva uusin matkailukohde on valmis toivottamaan turisteja, sekä thaimaalaisia ​​että ulkomaalaisia, tutustumaan Andamaanienmeren hauskuuteen ja ainutlaatuiseen piilotettuun aarteeseen ja thaimaalaisen mytologian "Thai Legend Meets Fantasy" -konseptin alla.

Huvipuisto korostaa 10,000 300 neliömetriä keinotekoista merta, joka voi tuottaa kolmen metrin aaltoja, jotka sopivat täydellisesti ympärivuotiseen surffaukseen. Sen mukana tulee yli 23 metriä pitkä keinohiekkaranta, jossa on XNUMX metriä korkea Khao Tapu -malli.

Thaimaan uusin ja pisin vesiliukumäki sijaitsee myös Andamanda Phuketissa, jossa on 12 sarjaa jännittäviä liukumäkiä ja 5,300 200 neliömetriä lasten alueita. Yli XNUMX hengenpelastajaa koulutettiin kurssilla Ellis & Associates International Lifeguard Training Program (ILTPTM) – Yhdysvaltain maailmanluokan vesiturvallisuus- ja pelastuslaitoksen akkreditointiinstituutti.

Proud Groupin toiminnanjohtaja Proudputh “Prou” Liptapanlop sanoi avajaisissa, että Andamanda Phuketista tulee uusi nähtävyys, joka ei ole vain vesipuisto vaan myös Thaimaan suurin "Integrated Entertainment and Resort Destinations" -keskus.

"[Andamanda Phuket] pyrkii olemaan maailmanluokan matkailukohde, johon Phuketin asukkaat ja thaimaalaiset ovat ylpeitä voidessaan toivottaa tervetulleeksi sekä thaimaalaisia ​​että ulkomaisia ​​turisteja kaikkialta maailmasta. Se auttaa myös palauttamaan luottamusta Thaimaan matkailutalouteen maailmanluokan vesipuistona yhdessä maailman suosituimmista matkailukohteista”, toimitusjohtaja totesi.

Pehmeä avaus alkaa tänään 22. Ennakkovarauksen tehneet asiakkaat saavat kampanjalippuja 850 bahtia (yleensä 1,500 550 bahtia) aikuisille ja 1,000 bahtia (normaalisti 90 XNUMX bahtia) lapsille ja eläkeläisille. Alle XNUMX senttisille lapsille ilmainen sisäänpääsy.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

 

National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.